Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ!

08-01-2016

«Όταν σου δείχνω το φεγγάρι εσύ κοιτάς το δάχτυλο»

Όταν τα γράφουμε γινόμαστε εμπαθής και κακιά από ορισμένους. Ένα ακέφαλο Νοσοκομείο, χωρίς Διοικητή και Δ.Σ. σε μια Ασθενούσα κοινωνία βέβαιον είναι ότι οδηγείται στην εξόδιο ακολουθία.
Γιατί δεν υπάρχει Διοικητής και Διοικητικό Συμβούλιο;
Γιατί δεν έρχονται νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο;
Τι φταίει άραγε;;!!

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Άμφισσας & Κ.Υ.:
Οι κυβερνητικές πολιτικές των τελευταίων χρόνων, που δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου  ,  ολοκληρώνονται με πανηγυρικό τρόπο από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Η κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι της στην Φωκίδα , ελπίζουμε όχι σκόπιμα, δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια σχετικά με την παθολογική κλινική του μοναδικού νοσοκομείου του νομού, η οποία παραμένει κλειστεί επί δέκα μήνες.
Καμία ιατρική ειδικότητα εκτός της χειρουργικής δεν μπορεί να εφημερεύσει σε καθημερινή βάση.
Την ίδια ευθύνη βέβαια έχει και η εκάστοτε διοίκηση του νοσοκομείου , αφού δεν έκανε εγκαίρως προγραμματισμό για την κάλυψη των ελλείψεων, και οδήγησε το νοσοκομείο σε τέλμα.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι δύο εναπομείναντες παιδίατροι του νοσοκομείου, που δεν επαρκούν να καλύψουν καθημερινά το νοσοκομείο, καλούνται να εκτελέσουν εφημερίες στο νοσοκομείο Λαμίας!!!!

ΣΤΟ Γ.Ν ΆΜΦΙΣΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ!!
Αυτό συνεπάγεται πως αν κάποιος απευθυνθεί στο νοσοκομείο τις μέρες που δεν εφημερεύουν συγκεκριμένες ειδικότητες  , το πιθανότερο είναι να κάνει ένα ταξίδι με το ασθενοφόρο προς κάποιο άλλο νοσοκομείο της Ελλάδας.
Αυτό σίγουρα δεν αποτελεί παροχή υγειονομικών υπηρεσιών.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για:
•       Άμεσες προσλήψεις του απαραίτητου μόνιμου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία του και να καλύπτονται πλήρως οι σύγχρονες ανάγκες των ασθενών.
•     Επαναλειτουργία της παθολογικής κλινικής.
•     Καμία σκέψη για κλείσιμο & άλλων κλινικών.
•     Πλήρης και επαρκής χρηματοδότηση του νοσοκομείου από τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε να προμηθευτεί τον απαραίτητο σύγχρονο ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμα.
•       Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλους.
Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: