Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΨΗΦΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγανάκτηση, την οργή των Ελλήνων προς τα κόμματα τα οποία δεκαετίες κυβέρνησαν την χώρα αυτή, την κακοδιαχείριση, την σπατάλη, την διαφθορά που τώρα ο Ελληνικός λαός πληρώνει ακριβά και βίαια.

Ο θυμός δεν μπορεί να είναι αποκλειστικό κριτήριο του πως θα ψηφίσουμε στις εκλογές!

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμο και επικίνδυνο σημείο και πρέπει λοιπόν να λάβουμε σαν πολίτες την ευθύνη της ψήφου μας στις κάλπες της 6ης Μαΐου.  

Οφείλουμε να θέσουμε ερωτήματα στους πολιτικούς:

Με ποιους ακριβώς θα κυβερνήσετε και ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο που έχετε με την σημερινή, δεδομένη κατάσταση της χώρας και την τρόικα στα κεφάλια μας;
Στις εκλογές ο λαός θα πρέπει να εμπεδώσει ότι τα στελέχη που ασχολούνται με τις εκλογές είναι ΄΄προβληματικά΄΄ εφ’όσον η πολιτική με τον τρόπο που ασκείται σήμερα τους ικανούς, τους άξιους και άφθαρτους ανθρώπους δεν τους συγκινεί, δεν τους ενδιαφέρει.

Έτσι όπως βαδίζουν τα κόμματα κάθε νέα σύνθεση που θα εκλέγεται θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Θα πρέπει οι πολίτες να μετρήσουν και να ζυγίσουν ποιο κόμμα και ποιοι είναι ικανοί και έτοιμοι για να μας αντιπροσωπεύσουν στη Βουλή.
Οι μέχρι τώρα προεκλογικοί διάλογοι δημιουργούν περισσότερα ερωτηματικά και μεγαλύτερη ανησυχία. Στην κρίσιμη αυτή περίοδο  για τη χώρα μας με τις εκλογές κρίνεται και το Εθνικό μας μέλλον.
Οι ηγεσίες των κομμάτων δυστυχώς εξακολουθούν να πολιτεύονται με τον ΄΄παραδοσιακό΄΄ τρόπο για το πώς θα γίνει η ΄΄αρπαγή΄΄ της ψήφου.

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να μιλά αυτοδυναμία, αποφεύγοντας ν’αναφερθεί στις μετεκλογικές συνεργασίες, παρ’ότι οι Έλληνες πιστεύουν στην μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Μας μεταδίδουν ένα κλίμα σύγκρουσης με το ΠΑΣΟΚ θεωρώντας ότι συσπειρώνουν τους οπαδούς και τους φίλους τους.

Το ΠΑΣΟΚ αφού μας οδήγησε στο ΔΝΤ με μια συγνώμη μας μιλάει για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα.

Ο Πάνος Καμμένος με τους ΄΄Ανεξάρτητους Έλληνες΄΄ δηλώνει ότι ΄΄ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ΄΄.

Η δε αριστερά επιμένει στην κρίση με τον λαϊκισμό του παρελθόντος επιδιώκοντας την λαϊκή οργή και αγανάκτηση.

Έτσι Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί σ’ένα θέατρο παραλόγου με θεατές τον Ελληνικό λαό για να κρατηθούν στις καρέκλες τους και στην πολιτική βόλεψή τους.

Σ’όλο αυτό το θέατρο που παίζεται εκ δεξιών και εξ αριστερών, στην πολιτική ζωή μας απουσιάζουν τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα του τόπου για το μέλλον μας. Είναι σαφής ο αποπροσανατολισμός των πολιτών, ενώ γνωρίζουν τα κόμματα ότι τον Ιούνιο έρχεται καταιγίδα από τη τρόικα στην Ελλάδα με νέα οικονομικά δυσβάστακτα μέτρα, περνά σε δεύτερη μοίρα και επικαλύπτονται οι δηλώσεις του Λουκά Παπαδήμου σε ιταλική εφημερίδα ΄΄ότι η χώρα μας ίσως χρειαστεί και νέο πακέτο βοήθειας΄΄ γι’ αυτό ούτε λόγος…
Με όλα αυτά που συμβαίνουν εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου οι πολίτες θα πρέπει να σκεφτούν πως θα ξεφύγουμε από την ύφεση, την ανεργία, τη φτώχεια, την κατάθλιψη στην οποία μας οδήγησαν η τρόικα, οι πολιτικές δυνάμεις που μας κυβέρνησαν και πως θα βάλουμε την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και στην ανάκτηση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: