Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Νέα επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας


Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά

Προσπάθησε να εισάγει συσκευασμένη ναρκωτική ουσία στο σωφρονιστικό κατάστημα Άμφισσας


Συνελήφθη, την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, το μεσημέρι στην Άμφισσα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, ένας 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στο σωφρονιστικό κατάστημα Άμφισσας.
Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής  ο 41χρονος εντοπίστηκε από εξωτερικούς φύλακες του σωφρονιστικού καταστήματος, να κινείται ύποπτα περιμετρικά των φυλακών και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Αστυνομία.


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, προσήλθαν άμεσα και μετά από δυναμική επέμβαση συνέλαβαν τον 41χρονο, στην κατοχή του οποίου  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, τυλιγμένες με κολλητική ταινία, που περιείχαν ναρκωτική ουσία, πιθανόν ηρωίνη, συνολικού μεικτού βάρους 121 γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα.
Από την αστυνομική έρευνα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, προέκυψε ότι ο 41χρονος προμηθεύτηκε την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών στον Πειραιά Αττικής την Πέμπτη το πρωί, από αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, ο οποίος αναζητείται και την προόριζε σε έγκλειστο των φυλακών, του οποίου η ταυτότητα διερευνάται.
Σε βάρος του 41χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για, αγορά κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας και παραπέμθηκε για να απολογηθεί την Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 ενώπιον του κ. Ανακριτή Άμφισσας.
Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνεχίζονται αμείωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: