Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Το παράρτημα του ΤΕΙ Λαμίας πρέπει να μείνει!

 
 
 
 
 
 
Το τι μελάνι έχουμε καταναλώσει από το 1992 που δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η ίδρυση του ΤΕΙ της Άμφισσας οι αναγνώστες και η ψυχή μας το γνωρίζουν (υπάρχουν στα αρχεία μας).
Και ενώ όλα παίζονται για την συγχώνευση των ΑΕΙ/ΤΕΙ και ενώ το σχέδιο Αθηνά δεν γνωρίζουμε εάν και κατά πόσο θα εφαρμοστεί, ούτε καν έχουν ανακοινωθεί τα κριτήρια, αποφάσισαν στην Γενική Συνέλευση του ΤΕΙ Λαμίας να γνωμοδοτήσουν προς το Υπουργείο Παιδείας την πρόταση της Διευθύντριας και πέντε μόνιμων καθηγητών του ΤΕΙ Άμφισσας για την μεταφορά  του στην έδρα του ΤΕΙ Λαμίας.
Η Άμφισσα και η περιοχή μας δεν θα πληρώσουν εσωτερικές διαμάχες πρώην και νυν Προέδρων ΤΕΙ και μόνιμων καθηγητών!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο παρά πέντε ο Δήμαρχος Δελφών, η Αντιπεριφερειάρχης αλλά και η Βουλευτής αφού ενημερωθεί (και όχι βέβαια με email σε pdf φίλης εφημερίδας της), να πάρουν άμεσα θέση.
Οι πρόεδροι και οι καθηγητές κοιτάζουν το συμφέρον τους. Εσείς δεν πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντα του λαού της Φωκίδας;
To ΤΕΙ δεν ανήκει στην Άμφισσα, ανήκει σε όλη τη Φωκίδα. Τρέξτε λοιπόν κυρίες και κύριοι για να σωθείτε, γιατί και το κτίριο που κατασκευάζεται με χρήματα του Ελληνικού λαού τώρα τι θα γίνει;
Η εφημερίδα «ΦΩΚΙΣ» εδώ και έναν αιώνα στάθηκε δυναμικά στα προβλήματα των συμπολιτών μας και του τόπου. Ακολουθώντας τις αρχές με τις οποίες πορευτήκαμε, δεν θα δημοσιοποιήσουμε Δελτία Τύπου με αμφιλεγόμενο πολιτικό συμφέρον και ενδιαφέρον.
Δεν είναι δυνατόν να έρχονται δελτία τύπου μόνο για την επαναφορά του θέματος ή για την δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη κατόπιν ενεργειών σας. Το κοινό δελτίο σας, θύμισε άλλες εποχές.
Αναμένουμε επί της ουσίας και άμεσα την λύση του προβλήματος του ΤΕΙ και τότε, να σας δοξάσουμε.
 
«Φ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: