Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012


Τι επιτέλους γίνεται με το Τ.Ε.Ι της Άμφισσας;



Τώρα που άρχισε η κατασκευή του κτηρίου με έξοδα του Ελληνικού λαού, οι μόνιμοι καθηγητές του Τ.Ε.Ι της Άμφισσας ζητούν την μεταφορά του τμήματος στην έδρα του Ιδρύματος, στη Λαμία.
Διαβάστε στο παρακάτω έγγραφο την άποψη της κας Προϊσταμένης και των καθηγητών του παραρτήματος προς το Συμβούλιο του Τ.Ε.Ι Λαμίας.
Από ακριτομυθίες φοιτητών πληροφορηθήκαμε ότι ο πρώην προϊστάμενος – καθηγητής κ. Στέφανος Καραχάλιος είπε: «Εάν πρόκειται να πάει Λάρισα, Πάτρα, Μεσολόγγι τότε οφείλει να μεταφερθεί στην έδρα του ιδρύματος, δηλαδή Λαμία.»
Εδώ οφείλουμε να θυμίσουμε όταν ο κ. Καραγιάνης ήταν προϊστάμενος του Τ.Ε.Ι είχε συνεισφέρει τα μέγιστα με τους φορείς για να αναβαθμιστεί το τμήμα με την έννοια της μετονομασίας του από “ Τουριστικών Επιχειρήσεων” σε “ Εμπορίας & Διαφήμισης” και είχε διοργανώσει το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο στην Άμφισσα το 2008 (17-18 Απριλίου).








Αυτό που συμβαίνει κατά πόσο μας αφορά; Παρακολουθούμε τα γεγονότα ή έχουμε ενεργή και άμεση συμμετοχή; Τι έχουν να μας απαντήσουν Βουλευτής, Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος Δελφών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: