Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Φραστική επίθεση σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά στις Σέρρες [βίντεο]


Ενας άντρας και μια γυναίκα προσήχθησαν για τη φραστική επίθεση σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά, σε χωριό των Σερρών.
Ζευγάρι αγροτών είναι οι δύο προσαχθέντες για την φραστική επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο ιστορικό χωριό του Πεθελινού Σερρών.
Το περιστατικό συνέβη στις 7 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ όταν ένας άνδρας και μία γυναίκα, κάτοικοι του χωριού που ασχολούνται με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων, πλησίασαν τον Αντώνη Σαμαρά και άρχισαν την φραστική επίθεση.
Μερικές από τις φράσεις που είπαν είναι οι παρακάτω: «Προδότη», «Πούλησες τη χώρα», «είσαι προδότης», «δεν σκέφτηκες τους αγρότες».
Εκείνη την ώρα ο κ. Σαμαράς, ο οποίος περιοδεύει στις Σέρρες, βρισκόταν σε χαλαρή διάθεση με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί, όπως και οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς που δεν περίμεναν στο χωριό μία τέτοιου είδους ενέργεια.
Αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι προσήγαγαν το ζευγάρι στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών. Εκεί έγινε εξακρίβωση των στοιχείων τους και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στο video μιλάει η γυναίκα που επιτέθηκε φραστικά στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «θέλαμε να του εκφράσουμε τα παράπονά μας».

Για προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η ΝΔ
Για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν λόγο στη ΝΔ με αφορμή περιστατικό φραστικής επίθεσης κατά του Αντώνη Σαμαρά, χθες, σε περιοχή των Σερρών.
Οπως αναφέρει υψηλόβαθμη πηγή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δύο συγκεκριμένα άτομα χθες γύρω στις 20:15, ενώ στον ίδιο χώρο τον περίμεναν περί τα 100 άτομα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Αστυνομία απομάκρυνε αυτούς τους δύο ανθρώπους και τους πήγε για εξακρίβωση στοιχείων.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαρας και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή.
Ωστόσο απο τη ΝΔ καταγγέλλουν ότι αυτοί οι άνθρωποι παρότι τούς είπαν απο την αστυνομία οτι μπορούν να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επί μισάωρο.
Από τη ΝΔ λένε, επίσης, ότι αυτά τα άτομα στη συνέχεια επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρο, η οποία ήταν υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος, πρόσωπα τα οποία προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της ΝΔ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: