Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Η Οργάνωση Μελών Σύριζα Δήμου Δελφών , διαχωρίζει τη θέση της για τη συμφωνία της Κυβέρνησης με τους δανειστές.Η Ο.Μ. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δήμου Δελφών, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των παρευρισκόμενων μελών της στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 13-7-2015, εκφράζει καθαρά και ξάστερα την αντίθεσή της στην πρόταση  συμφωνίας της Κυβέρνησης με τους Δανειστές.       Η πρόταση αυτή  είναι ένα 3ο Μνημόνιο με μέτρα λιτότητας, υφεσιακά, ιδιωτικοποιήσεις, φοροκαταιγίδα, εργασιακή ομηρία και ασφαλιστική κατάρρευση για όλους τους εργαζόμενους Έλληνες & Ελληνίδες. Μέτρα που παραβιάζουν την εντολή της 25ης  Γενάρη, τις προγραμματικές της δηλώσεις,  την εντολή του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα στις 5 Ιούλη και την ελπίδα του λαού για ένα καλύτερο αύριο.

Έστω και την ύστατη στιγμή καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει την πραξικοπηματική Πρόταση – Συμφωνία των Δανειστών. Δεν δίνει διέξοδο και προοπτική στα τραγικά οικονομικοκοινωνικά προβλήματα της χώρας. Αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του κόμματός μας και του προγράμματός μας, πάνω στα οποία χτίσαμε ισχυρούς δεσμούς με κοινωνικά, λαϊκά και ταξικά κινήματα που αποτελούν την μεγαλύτερη πολιτική επένδυση που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια.
Ζητάμε την άμεση σύγκλιση της Κ.Ε. Θεωρούμε πως είναι επιτακτική ανάγκη να συνεδριάσουν όλες οι κομματικές οργανώσεις Πανελλαδικά προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για την υλοποίηση ή όχι της Πρότασης- Συμφωνίας με τους Δανειστές από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρούμε πως είναι επιτακτική ανάγκη η προετοιμασία του κόμματος και του Ελληνικού Λαού, για την απευθείας σύγκρουση με τους Δανειστές και τα Μεγάλα Ληστρικά οικονομικά συμφέροντα, έχοντας ως επιλογή ακόμα και την προοπτική της ρήξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: