Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Εθνικός Δρυμός Παρνασσού» Φυσικό Περιβάλλον, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Αειφόρος Ανάπτυξη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου, ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού σε συνεργασία με το Δήμο Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Εθνικός Δρυμός Παρνασσού» Φυσικό Περιβάλλον, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Αειφόρος Ανάπτυξη, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο ΄΄Arahova Inn΄΄ στην Αράχωβα.
Το θέμα της ημερίδας είναι τόσο απαιτητικό όσο κι ενδιαφέρον, συμμετέχουν αξιόλογοι ομιλητές μεταξύ των οποίων ακαδημαϊκοί της Σχολής Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ.    
Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού  αναγνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό δασικό χώρο, διοργάνωσε την ημερίδα, προσπαθώντας να στρέψει την προσοχή όλων μας στο μείζον θέμα της διατήρησης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.
Οφείλουμε όλοι μας, να προστατέψουμε πρώτα από όλα το περιβάλλον και κατ’επέκταση τις συνθήκες διαβίωσης και την ποιότητα της ζωής μας, δίνοντας τη δυνατότητα στον τόπο μας ν’αναπτυχθεί με ήπιους τρόπους, συμβατούς με την έννοια της αειφορίας και του σεβασμού στη ζωή.
Αναλυτικότερα το Πρόγραμμα της Ημερίδας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: