Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα..

 
Άλλη μια απόδειξη της ολοένα αυξανόμενης δυναμικής που χαρακτηρίζει το ψηφοδέλτιο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα παρουσιάστηκε χθες στην Άμφισσα. Στην κατάμεστη από καθήμενους κι όρθιους αίθουσα του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συγκέντρωση κι ομιλία του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα.
  Το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξήρε τη διεκδικητικότητα του Ηλία Κωστοπαναγιώτου και στάθηκε στα όσα πέτυχε ο Βουλευτής Φωκίδας για το νομό. Ενδεικτικά μόνο αναφέρθηκε στα ζητήματα της στελέχωσης του νοσοκομείου Άμφισσας με το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό, τις απολύσεις εργαζομένων στα μεταλλεία εξόρυξης βωξίτη και την τριετή παραχώρηση, αντί της δεκαετούς, των εγκαταστάσεων στο Λαρνάκι, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι οι πολίτες της Φωκίδας θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Ηλία Κωστοπαναγιώτου αναδεικνύοντας τον ξανά Βουλευτή του νομού.
  Ο Υπουργός Επικρατείας κατά την ομιλία του έθεσε ξεκάθαρα το δίλημμα των εκλογών και κάλεσε τους πολίτες της Φωκίδας να ενισχύσουν το ΣΥΡΙΖΑ και να ξεμπερδεύουν με το παλιό ώστε να δοθεί οριστικό τέρμα στα φαινόμενα διαπλοκής της οικονομικής ολιγαρχίας, της διαφθοράς και της αναποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και παράλληλα να συνδυαστεί με πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη η προσπάθεια της αυριανής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγει οριστικά η χώρα από την κρίση και το καθεστώς των μνημονίων.
  Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε, επίσης, ο Νίκος Παππάς στα εμπόδια που θέτει το καθεστώς της δπλοκής και το παλαιό πολιτικό σύστημα στην προσπάθεια ξεκαθαρίσματος κι εξυγίανσης του τοπίου των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων και στην επιχείρηση στην οποία πρωτοστατούν τα συστημικά ΜΜΕ να εμποδιστεί η νέα νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη μέσα από δημοσκοπήσεις και καταιγισμό κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων. 
  Τέλος, επεσήμανε στους  παρευρισκόμενους το τελευταίο ανάχωμα του παλαιού πολιτικού συστήματος και της διαπλοκής είναι η απόπειρα να συρθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ, η οποία ως τελικό στόχο έχει να ακυρώσει τις μεγάλες αλλαγές που έχει το κυβερνητικό πρόγραμμα του και να ανορθώσει εκ νέου τις δυνάμεις εκείνες που δρουν ενάντια στο  συμφέρον του ελληνικού λαού.
  Στη συνέχεια ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση με τους πολίτες. Ο Νίκος Παππάς, ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου και η Κατερίνα Στεφοπούλου με το Γιάννη Παναγόπουλο έγιναν δέκτες τοποθετήσεων  κι ερωτήσεων από τους πολίτες κι παρείχαν αναλυτική ενημέρωση και τεκμηρίωση επί των προγραμματικών θέσεων του κόμματος χωρίς λαϊκισμούς κι ανέξοδα ταξίματα.
  Ο ΣΥΡΙΖΑ και στη Φωκίδα είναι το μόνο κόμμα που τολμά τις ανοιχτές συγκεντρώσεις και την άμεση επαφή με τους πολίτες, όταν οι αντίπαλες δυνάμεις "κρύβουν" τα  στελέχη τους σε δημόσιες υπηρεσίες και καφενεία πάντα υπό ελεγχόμενες συνθήκες επαφής με τον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: