Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«3ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας» 8-11 Ιουνίου 2012

Ο τερματισμός της 1ης ημέρας στους Δελφούς και η εκκίνηση της 2ης ημέρας με διαδρομές σε Τριταία, Άμφισσα, Προσήλιο, Οινοχώρι, Μαριολάτα και Πολύδροσο

Η ΦΙΛΠΑ και ο Σ.Ι.Σ.Α. σας προσκαλούν στο «3ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας», την ετήσια συνδιοργάνωση που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA. Στον φετινό αγώνα θα συμμετέχουν έως 90 ιστορικά αυτοκίνητα & έχει δοθεί έμφαση σε θρυλικές «ειδικές» διαδρομές & γραφικές «απλές» διαδρομές που θα διασχίσουν την Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα & Φωκίδα.

Σήμερα το απόγευμα, έγινε ο Διοικητικός-Τεχνικός Έλεγχος στο κέντρο Vive Mar στη Βούλα.
Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, το πρωί στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού σκέλους από τους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης. Τα αυτοκίνητα θα κινηθούν σε αγαπημένες διαδρομές που θα εναλλάσσονται σε παραθαλάσσιους & ορεινούς δρόμους και σε «κλασσικές» αλλά και «απαιτητικές» ειδικές διαδρομές. Το 1ο σκέλος θα περάσει από Στεφάνη, Πάνακτο, Πλαταιές, Θίσβη, Λειβαδιά, Τζιμέϊκα, Χαιρώνεια και θα τερματίσει στην Αμφίκλεια, όπου θα γίνει και η μεγάλη ανασυγκρότηση της ημέρας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί προς Μενδενίτσα, Ανάβρα, Θερμοπύλες, Μπράλο, Οίτη, Παύλιανη, Οινοχώρι, Γραβιά, Πολύδροσο και θα τερματίσει στους Δελφούς, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν των αγωνιζομένων.
Την Κυριακή 10 Ιουνίου, το πρωί τα πληρώματα θα επανεκκινήσουν για τις διαδρομές της 2ης ημέρας και θα κατευθυνθούν προς Τριταία, Άμφισσα, Προσήλιο, Οινοχώρι, Μαριολάτα, Πολύδροσο και θα σταματήσουν για ανασυγκρότηση ξανά στην Αμφίκλεια. Από εκεί θα φύγουν για Τιθορέα, Δαύλεια, Ανάληψη, Ελικώνα, Αγία Άννα, Καπαρέλι, Ερυθρές και τέλος με την συμπλήρωση συνολικά 750 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων και την εκτέλεση περίπου 16 ειδικών διαδρομών ακριβείας ο αγώνας θα τερματίσει το απόγευμα της Κυριακής 18:00, στη Ακρόπολη.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα του αγώνα
Σάββατο 9 Ιουνίου 2012
16:30-19:00 Διαδρομές 3ου σκέλους: ΣΕΧ Παύλιανη, Καλοσκοπή, ΕΔΑ Χάνι Ζαγκανά 1, Γραβιά, ΕΔΑ Πολύδροσος, Αράχωβα, ΣΕΧ Δελφοί
Κυριακή 10 Ιουνίου 2012
10:00 Εκκίνηση 2ης μέρας
10:00-12:30 Διαδρομές 4ου σκέλους: Δελφοί, Τριταία, Άμφισσα, ΕΔΑ Προσήλιο, ΕΔΑ Χάνι Ζαγκανά 2, Γραβιά, ΣΕΧ Αμφίκλεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: