Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

700.000 οι αναποφάσιστοι-Αυτοί θα κρίνουν το νικητή της Κυριακής!

Η πλειονότητα των εταιρειών δημοσκοπήσεων δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
 Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και οι ψηφοφόροι προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα, το 10% απο αυτούς δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσει. Από την απόφαση που θα πάρει τις τελευταίες ώρες θα κριθεί η έκβαση της κρίσιμης αναμέτρησης.
Αυτούς τους 700.000 αναποφάσιστους κυνηγάνε τα κόμματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα των εταιρειών δημοσκοπήσεων δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που κυμαίνεται από μία έως τέσσερις μονάδες. Μόνο δύο εταιρείες καταγράφουν πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά από τη ΝΔ.
Πως θα κινηθούν αυτοί οι άνθρωποι;

ΑΓΝΩΣΤΟ!
Και είναι αυτό το άγνωστο που μπορεί να φέρει την έκπληξη τη βραδιά των εκλογών.
Πως;
Πολύ απλά και με βάση τις δημοσκοπήσεις η διαφορά των δύο πρώτων είτε είναι μπροστά η ΝΔ είτε είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από μία ως τέσσερις μονάδες.
Ποσοστό διαφοράς δηλαδή που εύκολα μπορεί να ανατραπεί προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση από αυτό το 10% τις 700.000 ψήφους των αναποφάσιστων.
Το σταυρόλεξο αυτό είναι για πολύ δυνατούς λύτες, αφού ενώ είναι περισσότερες οι δημοσκοπήσεις που λέγεται ότι φέρνουν μπροστά τη ΝΔ, είναι λένε οι αναλυτές ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνος που έχει μεγαλύτερη δυναμική στους αναποφάσιστους, αλλά υπάρχει και ένα μέρος των πολιτών που δηλώνει ότι προς το παρόν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει, αλλά δεν αποκλείει κιόλας να αλλάξει γνώμη!

Πηγή: lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: