Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Παρέμβαση για το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας έστειλε η Εφημερίδα "Φωκίς" στον Πρωθυπουργο όπου και την παρέλαβε όπως μας ανακοίνωσαν.

Εν αναμονή των δικών του ενεργειών

Προς Αξιότιμον Πρωθυπουργό Ελλάδας
κ. Αλέξη Τσίπρα
Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας και τα Κέντρα Υγείας Ιτέας και Λιδορικίου
ΚΛΕΙΝΟΥΝ
Η Φωκίδα είναι ένα κομμάτι της Ελλάδας σε όλους τους τομείς και έχει προσφέρει ουκ ολίγα από αιώνων τόσο στο ιστορικό γίγνεσθαι της Ελλάδας, όσο και στο σύγχρονο «ξεδίψασμα» της Αθήνας και όχι μόνο.Επίσης πρέπει να προσθέσουμε ότι η στρατηγική και πολιτική συνεισφορά της Φωκίδας ανά τους αιώνες στην Ελληνική Ιστορία είναι μοναδική, ίσως και στα ελληνικά χρονικά και ζητούμενο δεν είναι η ξεχωριστή μεταχείριση της περιοχής αλλά η πλήρης εγκατάλειψη από την πολιτεία.
Σε ανταπόδοση όλων αυτών ζητάμε το ελάχιστο, να μπορεί όχι μόνο ο ανήμπορος πολίτης της Φωκίδας αλλά και οι χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τους Δελφούς, όταν χρειασθούν να μην στερούνται την συνταγματικά καταχυρωμένες σ’όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης φροντίδες της Α/θμιας και Β/θμιας Περίθαλψη Υγείας.
Πιστεύοντας ότι διαθέτετε πολιτική βούληση, απευθύνομαι σε σας για να δώσετε άμεση λύση στο πρόβλημα του Νοσοκομείου Άμφισσας.
Εμείς σαν ιδιοκτήτρια, εκδότρια και δημοσιογράφος της ιστορικής Εφημερίδος "Φωκίς" που διανύουμε 114 χρόνια σας μεταφέρω τον παλμό του Φωκικού λαού, οι οποίοι περιμένουν από σας την απάντηση. Σας ευχαριστώ
                          Με εκτίμηση
 
                              ΕΥΦΡ. ΤΖΑΜΤΖΗ
 
Κοινοποιήση:
   
Υπουργό Υγείας κ. Παν. Κουρουμπλή
Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου
 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: