Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η ομιλία της Α. Μανδρέκα στους ετεροδημότες στην Αθήνα τις 18-01-15



Προχθές, 18 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Olymbic Royal, η ομιλία προς τους ετεροδημότες της Βουλευτή Φωκίδας, Ασπασίας Μανδρέκα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, αφού η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκώμενο.
Μέσα σε κλίμα αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας η Βουλευτής και Υποψήφια μίλησε για τη γενική πολιτική κατάσταση και ανέλυσε όλες τις παραμέτρους αυτής. Μίλησε για το Νομό Φωκίδας, ανέλυσε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε κατά τη θητεία των 2,5 ετών κατά την δυσκολότερη, δηλαδή, περίοδο που έχει περάσει η χώρα. Ειδικότερα, ανέπτυξε τη μεγάλη δουλειά που έγινε για τη Φωκίδα και τα αποτελέσματά της αλλά και τις μελλοντικές στοχεύσεις της για τον τόπο.
Τη βουλευτή Φωκίδας προλόγισε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος εξήρε τις ικανότητες της κας Μανδρέκα, και μίλησε ενδελεχώς για την προσφορά της εντός και εκτός Κοινοβουλίου, ενώ κατέληξε δηλώνοντας της στήριξή του στο πρόσωπό της.
Η Βουλευτής ευχαριστεί θερμά όλους όσοι την τίμησαν με την παρουσία τους και τους εύχεται καλό αγώνα και δύναμη στην προσπάθεια για την παραταξιακή Νίκη αλλά κυρίως για τη Νίκη της Ελλάδας μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια: