Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΒΑ'Ι'ΔΕΡΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ!!! - Άρθρο από εφημερίδα "ΦΩΚΙΣ" 23/01/2015

Η Φωκίδα είναι μια ανοιχτή χωματερή που κι ο σημερινός Δήμαρχος με την πρόσφατη κίνησή του έβαλε τη σφραγίδα του.
Σε χώρο μέσα στο Βιολογικό Καθαρισμό που έχει περιφράξει αυθαίρετα ρίχνει ότι σκουπίδια μαζεύουν τα απορριματοφόρα και όχι μόνο.
Η Κερατοράχη καίγεται συνεχώς. Οι δημοτικοί άρχοντες κοιμούνται κι εμείς αναρωτιώμαστε:
Βιασύνη είχατε κύριοι όταν 1η  Δεκεμβρίου μας ανακοινώσατε έναν ‘πρωτοχρονιάτικο μποναμά’ για επιβολή τελών μεταφοράς από την Άμφισσα για τη Λαμία ή τη Λειβαδιά; Η Λαμία και η Λειβαδιά δυστυχώς δεν μπορούν να καλύψουν τα σκουπίδια μας.
Εσείς τι κάνετε; Δημιουργείτε καινούργιες χωματερές;
Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι και τα πρόστιμα της ΕΕ είναι δυσβάσταχτα, αλλά και ο καπνός από τα καιόμενα σκουπίδια καλύπτει μια τεράστια περιοχή, στην οποία υπάρχουν αγροτικές καλλιέργειες, κτηνοτροφικές μονάδες με ζώα που βόσκουν και, ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου, το τοξικό νέφος πνίγει συχνά στις διοξίνες την πόλη και την εθνική οδό και βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων μας.


Η καύση των απορριμμάτων δίπλα σε κατοικημένες περιοχές εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, καθώς παράγονται καρκινογόνες διοξίνες από τα πλαστικά. Οι διοξίνες εισχωρούν στο κρέας των ζώων, το γάλα, στα φυτά και καταλήγουν στον άνθρωπο με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα», αναφέρουν  καθηγητές Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Πανεπιστημιακοί ερευνητές.
 Επείγει άμεση αυτοψία και απόδοση ευθυνών όπου χρειάζονται…και κάτι ακόμα, κύριε δήμαρχε, γιατί μπορεί να είστε καινούργιος σαν δήμαρχος αλλά παλιός σαν αυτοδιοικητικός…θυμάστε τι έγινε με τον Βοϊδερπό; 


Επιθυμείτε επανάληψη της ιστορίας; Σκεφθείτε το και πράξτε αναλόγως!
Εμείς περιμένουμε άμεση λύση και παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: