Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Στην Αποστολία Μπαμπλέκη το βραβείο «Γεώργιος Χατζής»



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συνεδρίασε στις 9 Φεβρουαρίου 2015 προκειμένου να επιλέξει τον πρωτοετή φοιτητή, με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία, που θα λάβει φέτος το βραβείο προόδου «Γεώργιος Χατζής».
Το Δ.Σ., αφού εξέτασε τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, ομόφωνα αποφάσισε όπως το φετινό βραβείο «Γεώργιος Χατζής» απονεμηθεί στην Αποστολία Γεωργ. Μπαμπλέκη, η οποία είχε τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης, από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής, ήτοι 18,84. Η Αποστολία πέτυχε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι κόρη της Κωνσταντίνας το γένος Αθανασίου Ευθ. Παύλου. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ιτέας.
Πρώτος επιλαχών είναι ο Ευθύμιος Παναγ. Ντούρος με γενικό βαθμό πρόσβασης 17,92. Ο Θύμιος πέτυχε στο τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Καρδίτσα) και είναι γιός του Παναγιώτη Ευθ. Ντούρου. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άμφισσας.
Συγχαίρουμε τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα.
Θυμίζουμε ότι το βραβείο «Γεώργιος Χατζής» έχει θεσπιστεί από το Νίκο και τη Σωσώ Κυριακού στη μνήμη του αειμνήστου Μαθηματικού, Γυμνασιάρχη και τ. Προέδρου του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Γεωργίου Χατζή και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800€. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του είναι ο επιλεγείς φοιτητής να είναι παρών κατά τη διάρκεια της απονομής του η οποία γίνεται κάθε χρόνο το Δεκαπενταύγουστο, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Ευθυμίας και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: