Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Νοέμβριος: Μήνας ορόσημο για τη Νέα Δημοκρατία

24-11-2015
                                         
Παρασιτικοί οργανισμοί πάντοτε εξαρτώνται και συνδυάζουν την επιβίωσή τους στους βασικούς και κεντρικούς οργανισμούς. Τα παραδείγματα του φυτικού και ζωικού βασιλείου έχουν δυστυχώς μεταφερθεί σε όλες τις μορφές της ζωής, αλλά περισσότερο στην πολιτική ζωή του τόπου. Πρόσωπα που εμφανίζονται κατά την διάρκεια της βεβαιωμένης επικράτησης ενός κόμματος και εξαφανίζονται το υπόλοιπο διάστημα της πτώσης του.
Εμφανίστηκαν και τα blue boys και blue girls να ενδιαφέρονται για το μέλλον της παράταξης στο Νομό.
Εμφανίστηκαν και τα νέα φρουτάκια…
Για ποια Νέα Δημοκρατία μιλάτε στο Νομό Φωκίδος; Εσείς που τη διαλύσατε τώρα επανέρχεστε με δηλώσεις, ποιον θέλατε για Πρόεδρο, για να εξασφαλίσετε τις καρέκλες σας. Εσείς που διώξατε τον κόσμο από τη Νέα Δημοκρατία, εσείς όλοι που υπονομεύσατε τους υποψήφιους σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις ανάλογα όχι με την ιδεολογία σας αλλά τα συμφέροντά σας!!!
Και όλοι αυτοί ονειρεύονται μια καρέκλα όταν και αν γίνουν κυβέρνηση.
Κανένας δεν έκανε την αυτοκριτική του. «Σας φτύνανε και λέγατε ότι βρέχει».
Δυστυχώς δεν έχετε μάθει ούτε τα καλά ούτε τα άσχημα. Οφείλετε να τα βρείτε πρώτα λοιπόν με τον κακό εαυτό σας. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε το καλλίτερο.
Την προσωπική σας ζωή την κάνετε ό,τι θέλετε, στο κόμμα σαν κομματάρχες και ειδικά στις τοπικές κοινωνίες, μην το ξεφτιλίζετε όπως λέει και ο ποιητής!!!
Μήνας ορόσημο για τη Νέα Δημοκρατία ο Νοέμβριος. Μια αναδρομή στο παρελθόν: 1 Νοεμβρίου 1920 ο Ελευθέριος Βενιζέλος «μαυρίστηκε» στις εκλογές και δεν βγήκε βουλευτής. Το 1952 ο Παπάγος νίκησε με 49,22% ενώ ο Καραμανλής τον ξεπέρασε τον Νοέμβριο του 1979 με το υψηλό ποσοστό 54,4%.
Ο Αντώνης Σαμαράς τέλη Νοεμβρίου 2009 εξελέγη αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.
Και ο επόμενος αρχηγός ΘΑ εκλεγόταν (;!) Νοέμβριο.
Η μοίρα παίζει δύσκολα παιχνίδια στους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας.
Ένα ευρωπαϊκό κόμμα, ένα κόμμα εξουσίας, την Κυριακή απέδειξε είτε με τεχνητό είτε με εσκεμμένο φιάσκο ότι δεν διαθέτει το ειδικό βάρος με την αρμόζουσα σοβαρότητα… Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε…
Αν θέλει η Νέα Δημοκρατία να συνέλθει, θα πρέπει να αλλάξει από την βάση της, με παλιά υλικά δεν χτίζεται «το νέο». Διαγράψτε το χθες και προχωρήστε με νέες αντιλήψεις για το αύριο.
Όπως λέει και ο Βρετανός συγγραφέας Norman Douglas :
"Καμιά φορά στην ζωή... χρειάζεται να είσαι σοφός για να χειριστείς ένα ψέμα.
 Ο βλάκας καλύτερα να παραμένει ειλικρινής."

Δεν υπάρχουν σχόλια: