Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δεν είναι πλάκα! Θα ψηφίσουν...Καραμανλή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ!

16-11-2015

«ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ»
Δεν είναι πλάκα, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μια μεγάλη ομάδα νεοδημοκρατών που έχει ξεκινήσει πυρήνα στο Facebook, έχουν σκοπό να προσέλθουν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου και να ρίξουν στις κάλπες δαγκωτό Κώστα Καραμανλή.
Τι και αν ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι υποψήφιος, αυτή η ομάδα έχει σκοπό να τυπώσει ψηφοδέλτια και στην κάλπη να ρίξει Κώστα Καραμανλή. Μπορεί να φαίνεται ως κάτι που είναι πλάκα, αλλά δεν είναι. Η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες από άγονους νεοδημοκράτες που αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος και είναι αποφασισμένοι να καλέσουν τον πρώην πρωθυπουργό πίσω. Κανένας από τους 4 υποψήφιους δεν καλύπτει τους νεοδημοκράτες , ενώ στην ομάδα έχουν γραφτεί ένας νυν και μία πρώην βουλευτής.
Όσοι έχουν στελεχώσει την ομάδα έχουν επικοινωνήστε και με τις υπόλοιπες ομάδες που ζητούν την επιστροφή Καραμανλή. Μπαίνοντας στη σελίδα που έχει τίτλο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ο αναγνώστης διαβάζει το εξής κείμενο: 
"Επειδή τα λόγια έχουν περισσέψει και ήρθε η ώρα για πράξεις. Όλοι εμείς που αγωνιούμε για το μέλλον της πατρίδας μας, θα ψηφίσουμε με δικό μας τυπωμένο ψηφοδέλτιο στις εσωκομματικές εκλογές ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Έτσι απλά. Θα υποχρεωθούν να τα καταμετρήσουν. Ο ηγέτης θα γυρίσει μόνο αν εμείς τον καλέσουμε. Τώρα είναι η ευκαιρία. Διαδώστε το παντού. Όχι για τη Νέα Δημοκρατία. Για την Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: