Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ο νέος υπεύθυνος Τύπου του Κώστα Καραμανλή

10-11-2015

Και επισήμως υπεύθυνο Τύπου στο πολιτικό του γραφείο, όρισε με απόφασή του, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο-επικοινωνιολόγο και επί χρόνια στενό συνεργάτη του, Βασίλη Παπαδημητρίου. 


Εργατικός, έμπειρος και κρατώντας χαμηλούς τόνους ο κ. Παπαδημητρίου είναι από τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού που στελέχωνε το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, την πενταετία 2004-2009, ενώ νωρίτερα είχε μακρά θητεία στη Ρηγίλλης
Το 2009 ακολούθησε τον κ. Καραμανλή στο γραφείο του, στην Παναγή Κυριάκου και μαζί τον Γιάννη Αγγέλου, την Μαρίνα Σκορδέλη, την Αλεξάνδρα Αγγέλου και την Ελένη Κωστάκη είναι από τα πιο εχέμυθα και έμπειρα στελέχη του.
Εκτός από την αναγνώριση στο πρόσωπο του κ. Παπαδημητρίου της δουλειάς που έχει κάνει τα τελευταία έξι χρόνια, ένας ακόμη λόγος για την απόφαση αυτή, που ελήφθη στην τελική ευθεία της εσωκομματικής κούρσας για την εκλογή νέου αρχηγού στην κεντροδεξιά παράταξη είναι και ο εξής: ο κ. Καραμανλής θα εκφράζεται και θα εκπροσωπείται στον Τύπο, από τον υπεύθυνο του γραφείου του. Επομένως, κανένας άλλος δεν θα μπορεί να μιλά εξ ονόματός του, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: