Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο η πράξη αποδοχής κληρονομιάς για το «Κληροδότημα Κων/νου Γερασάκη»

20-11-2015


Στις 13 Νοεμβρίου 2015 υπεγράφη από τον Δήμαρχο κ.Αθανάσιο Ηλ.Παναγιωτόπουλο η πράξη αποδοχής κληρονομιάς για το «Κληροδότημα Κων/νου Γερασάκη» .
Ο Διαθέτης αφήνει δυο ακίνητα στο Λύκειο Γαλαξιδίου που βρίσκονται στην οδό Χαλκοκονδύλη 30 και Καποδιστρίου 31 όπου τα γραφεία της Διοίκησης ΔΕΗ.
Τα έσοδα από τα εισπραττόμενα μισθώματα θα διατίθενται σε χρηματικά έπαθλα του 1ου και 2ου μαθητή τριών τάξεων Λυκείου, σε εξοπλισμό και διάφορα μηχανήματα Λυκείου και στο Φιλόπτωχο Ταμείο Γαλαξιδίου.
Το νέο Κληροδότημα είναι το 12ο της Δημοτικής Κοινότητας Γαλαξιδίου.
Πριν τα Χριστούγεννα η άτυπη Επιτροπή των Δημοτικών Συμβούλων Δ.Ε.Γαλαξιδίου και της Δ.Κ.Γαλαξιδίου που όρισε ο υπογράφων, θα ολοκληρώσει τις προτάσεις της και θα τεκμηριώσει εισηγήσεις για την επωφελέστερη αξιοποίηση ορισμένων κληροδοτημάτων με τη συμμετοχή διορισμένου Δικηγόρου, ο οποίος και θα διεκπεραιώσει όλες τις διαδικασίες μέχρι το Εφετείο Λάρισας.
Οι προτάσεις της Επιτροπής θα εισαχθούν στο Συμβούλιο Δ.Κ.Γαλαξιδίου για γνωμοδότηση και με εισήγηση του υπογράφοντος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: