Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας ακύρωσε την Απόφαση του Δήμου Δελφών «περί διάθεσης πίστωσης 2.500 ΕΥΡΩ για την συνδιοργάνωση με το ΕΒΕ της 8ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΚΙΔΑ 2012»

Εφημερίς ΄΄ΦΩΚΙΣ΄΄-16 Ιουλίου 2012, Αρ.Φυλ.2009
Επειδή δεν υπάρχει διάταξη που να προβλέπει τη δυνατότητα στους Α΄ βαθμούς Ο.Τ.Α. να καλύπτουν τα έξοδα εστίασης επισκεπτών(επισήμων και μη), εκθέσεων προϊόντων ιδιωτών, μελών Επαγγελματο-Βιομηχανικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων καθώς και τα έξοδα προβολής και διαφήμισης των προϊόντων αυτών των ιδιωτών η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την Απόφαση του Δήμου Δελφών με πίστωση 2.500 ευρώ για τη συνδιοργάνωση της Έκθεσης ΦΩΚΙΔΑ 2012.   
Παράλληλα δια του λόγου το αληθές, η συγκεκριμένη «συνδιοργάνωση» είναι μηδενικού ενδιαφέροντος και μηδενικής ωφελιμότητας για το Δήμο Δελφών και τους Δημότες του, είναι αντίθετα αποκλειστικής αρμοδιότητας-ενδιαφέροντος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Φωκίδας.
Παρατηρούμε τελευταία σωρεία τέτοιων αποφάσεων για πιστώσεις,χορηγίες, συνδιοργανώσεις του Δήμου Δελφών. Μήπως θα πρέπει ο Δήμος να πάψει να είναι τόσο ανοιχτοχέρης, μέσα στον οικονομικό βραχνά που πνίγει όλους τους Έλληνες ή μήπως φοβάται μην τον χαρακτηρίσουν ως ΄΄ ανιψάκι του Σκρούτζ΄΄;
Αναλυτικά η απόφαση ακύρωσης απο την Α.Δ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα, τι κάνουμε; Ποιός θα πληρώσει τα ...φαγωμένα; Αχ,..