Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Συνελλήφθησαν δύο ημεδαποί για απόπειρα κλοπής στην Ιτέα

Συνελλήφθησαν την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 το μεσημέρι στην Ιτέα Φωκίδας, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας και του Τμήματος Τροχαίας Ιτέας, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 22 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα το μεσημέρι της Τετάρτης οι δύο δράστες προσπάθησαν να εισέλθουν σε αποθήκη ηλεκτρολογικού υλικού, ιδιοκτησίας 41χρονης ημεδαπής, στην πόλη της Ιτέας, παραβιάζοντας παντζούρι παραθύρου με λοστό, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τους δράστες και τους συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ένας σιδερένιος λοστός τον οποίο είχαν λίγο νωρίτερα χρησιμοποιήσει προκειμένου να εισέλθουν στην αποθήκη. 
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ οι συλληφθεντες οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: