Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Έκθεση Φωτογραφίας της Γωγώς Δασκαλοπούλου «Γωνιές της Άμφισσας»

Εφημερίς ΄΄ΦΩΚΙΣ΄΄- 9 Ιουλίου 2012, Αρ.Φυλ.2008
Στο Τουλασίδι φιλοξενήθηκε ειδικά για την εκδήλωση του Δήμου Δελφών, μια βραδιά αφιερωμένη στους φοιτητές της πόλης μας στην παραδοσιακή συνοικία της Χάρμαινας, η Έκθεση Φωτογραφίας της Γωγώς Δασκαλοπούλου με τίτλο «Γωνιές της Άμφισσας».
Στην έκθεση παρουσιάστηκαν φωτογραφίες απ’τις γειτονιές της πόλης μας, την αγορά, το κέντρο, μέσα από τα μάτια και το φακό της Γωγώς, που έχει δώσει το δικό της  προσωπικό στυλ αναδεικνύοντας και την παραμικρή ομορφιά αυτού που φωτογραφίζει.
Έχει έναν δικό της, ιδιαίτερο τρόπο να αποτυπώνει τον κόσμο που βλέπει γύρο της… Μέσα στο χρώμα οι εικόνες της σαν πίνακες ζωγραφικής, στα μάτια μας υπέροχη η δουλεία της, μαγικές οι δημιουργίες της με πολύ καλά θέματα και φυσικά υπέροχη επεξεργασία.
Οι φωτογραφίες της δίνουν διάρκεια στο στιγμιαίο χρόνο, ένα παιχνίδι με το χρόνο, το χώρο, το φως, τη σκιά, το φευγαλέο, το διαρκές. Ένα παιχνίδι μ' όλα εκείνα που μάς είναι τόσο α-γνωστά, όσο και γνώριμα, όπως η πόλη μας.


Μπράβο Γωγώ!
Κάθε μια από τις εικόνες σου είναι μια όαση χρωμάτων στην άχρωμη καθημερινότητά μας. Μόνο να σ’ ευχαριστήσω μπορώ για όσα προσφέρεις στην καταταλαιπωρημένη αισθητική μας!!!
Και να σου ευχηθούμε να συνεχίσεις και με άλλες φωτογραφικές δημιουργίες. Να μας χαρίζεις πάντα τέτοιες εξαιρετικές στιγμές…

Δεν υπάρχουν σχόλια: