Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνολικά 17 άτομα για διάφορα αδικήματα, εκ των οποίων 4 στη Φωκίδα

16-12-2015

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, δεκαεπτά (17) άτομα και συγκεκριμένα:
Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στην Άμφισσα & στο Λιδωρίκι Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας & του Αστυνομικού Τμήματος Λιδωρικίου αντίστοιχα, ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και ένας στη Στυλίδα Φθιώτιδας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για κλοπές από εμπορικά καταστήματα της περιοχής. Κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης που βρέθηκαν αντίστοιχα στην κατοχή των δραστών.
Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές τη Χαλκίδας & της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας αντίστοιχα, καθώς και ένας σε περιοχή της Στυλίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ημεδαπός στο Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, κατηγορούμενος για απείθεια, αντίσταση και εξύβριση.
Τέλος, ημεδαπός στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: