Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα για διάφορα αδικήματα

14-12-2015

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί σε περιοχές της Θήβας και ένας αλλοδαπός στην περιοχή της Πύλης Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, καθώς και ένας ημεδαπός στη Μαλεσίνα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης. Επιπλέον ο συλληφθείς στην Μαλεσίνα κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, ένας αλλοδαπός επί της ΠΑΘΕ, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, καθώς και ένας ημεδαπός στην περιοχή Μύλοι Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, καθώς και μία ημεδαπή στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
Τρεις (3) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στο Βασιλικό Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και ένας στο Μαυρομάτι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Ημεδαπή στην Άμφισσα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, κατηγορούμενη για παραβίαση δικαστικής Απόφασης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Τέλος, ημεδαπός στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: