Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

O Σύλλογος "Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών" οργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή για φιλανθρωπικό σκοπό

14-12-2015

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Φρύνιχος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών στους Δελφούς, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους μαθητές των σχολείων του νομού Φωκίδας.
Την εκδήλωση οργανώνει ο Σύλλογος "Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών" για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου θα καλωσορίσει τα παιδιά στην εκδήλωση, η οποία θα αρχίσει με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τους μαθητές του σχολείου των Δελφών.
Στην συνέχεια θα γίνει κλήρωση τριών IPhone 6, δώρων του Συλλόγου προς τους μαθητές.
Το μουσικό συγκρότημα BOYS + NOISE θα τραγουδήσει σε ζωντανή εμφάνιση που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Eταιρείας PANIK ENTERTAIMENT GROUP ltd.
Μετά το τέλος της συναυλίας στον Ξενώνα του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών θα προσφερθούν στους μαθητές διάφορα εδέσματα υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Άμφισσας του Δήμου Δελφών.
Στην Γιορτή θα παρευρεθούν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ,  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Δελφών κύριος Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, ο Διευθυντής του Κέντρου Καθηγητής Αθανάσιος Μαρκόπουλος κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: