Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Τα ραντεβού Τσίπρα με τους βουλευτές για να τους πείσει να ψηφίσουν-Τριγμοί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

10-12-2015

Με πρωταρχικό στόχο την άμεση επαφή βουλευτών-πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινιάζει από σήμερα έναν νέο κύκλο διαβουλεύσεων και επαφών.
Εντός του επόμενου δεκαημέρου, λοιπόν, θέλει να έχει ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα όλων των βουλευτών ανά περιφέρεια. Γι' αυτό και προγραμματίζεται να τους έχει δει μέχρι τα Χριστούγεννα, ανά ομάδες, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μέχρι και γεύμα!
Οι εν λόγω ζυμώσεις θεωρούνται από πολλούς δικαιολογημένες, αφού την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Βουλή η δεύτερη δέσμη μέτρων και από Γενάρη το ασφαλιστικό και η φορολογία των αγροτών, που θα ξεσηκώσουν «θύελλες». Σίγουρο είναι ακόμα ότι η κυβερνητική ηγεσία δεν θέλει μόνο να συσφίξει τις σχέσεις της με τους κυβερνητικούς βουλευτές, αλλά και να αποφύγει να έρθει αντιμέτωπη με διαλυτικά φαινόμενα, ρίχνοντας κι άλλο τον πήχη των «153».


Kαμπάνα στο Μαξίμου από τον Μιχελογιαννάκη
Δεν υπερψηφίζει ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ με ξένο μάνατζμεντ και πώληση των κόκκινων δανείων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με λιγότερους από 250 εργαζομένους ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης , όπως δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.
Τόνισε πως δεν θα αντέξει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τέτοια μέτρα αν δεν γίνει για τον ΑΔΜΗΕ αυτό που ο ίδιος  ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει σημειώνοντας πως είναι αδιανόητο ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4 και 5 αστέρων στην Ρόδο και την Κρήτη με κόκκινα δάνεια να περάσουν σε ξένα funds.
Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να σεβαστεί την κοινοβουλευτική ομάδα στις απόψεις που έχει για τον ΑΔΜΗΕ , τα κόκκινα δάνεια και το ασφαλιστικό σημειώνοντας ότι αν δεν το κάνει θα αναγκαστεί να μπει σε σενάρια οικουμενικής Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: