Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕ Φωκίδας: Διανομή μανταρινιών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες - Δείτε πότε θα διανεμηθούν

16-12-2015


Η Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας παρέλαβε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στα πλαίσια της ενίσχυσης των ευάλωτα κοινωνικά ομάδων, ποσότητα μανταρινιών  προς  αποκλειστική διάθεση για τις ανάγκες των ωφελούμενων –μελών  της.
Η παραλαβή των προϊόντων από τις παραγωγικές οργανώσεις υλοποιείται πάντα υπό την εποπτεία  της  Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας   που διενεργεί τους απαιτούμενους ελέγχους .
Τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους , διατίθενται στους συμπράττοντες φορείς , Δήμο Δελφών , Δήμο Δωρίδας , Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ για τελική διανομή στους ωφελούμενους.
Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας με συντονιστή τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας διευρύνει καθημερινά τις συνεργασίες με παραγωγικούς φορείς  της χώρας για μελλοντική παραλαβή προϊόντων και διάθεση στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Οι ωφελούμενοι –πολίτες οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα.

Ανακοίνωση του Δήμου Δελφών σχετικά με τη διανομή
Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Δελφών, ως  Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης με Επικεφαλή Εταίρο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή μανταρινιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.Δικαιούχοι και ωφελούμενοι διανομής, είναι οι ωφελούμενοι στο Ε.Π.   «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ».
Για τους δικαιούχους – κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/12/2015, την Πέμπτη 17/12/2015 και την Παρασκευή 18/12/2015, κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Άμφισσας.
Οι δικαιούχοι των Δημοτικών Ενοτήτων Ιτέας, Γαλαξιδίου, Δεσφίνας, Δελφών,  Γραβιάς, Παρνασσού και Καλλιέων  θα τα παραλάβουν από το προσωπικό «Βοήθεια στο Σπίτι».
Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα μανταρινιών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: