Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Πλούσιο το αστυνομικό ρεπορτάζ της εβδομάδας που πέρασε

2-11-2015

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας μάς ενημερώνει: 

  • Σύλληψη δύο ημεδαπών με Εντάλματα του Ανακριτή Άμφισσας, για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονου ημεδαπού


 Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός του παθόντα και του αδερφού του, με τους δύο συλληφθέντες, για την επιλογή θέσης κυνηγιού, σε δασική περιοχή της Φωκίδας


Συνελήφθησαν την 30-10-2015, αμέσως μετά την απολογία τους στον κ. Ανακριτή Άμφισσας, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, δύο (2) ημεδαποί – κυνηγοί, ηλικίας 56 και 58 ετών, που εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, επίσης κυνηγού, σε δασική περιοχή της Φωκίδας, μεσημβρινές ώρες της 30-09-2015.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, διεξήγαγαν έρευνα μετά από τραυματισμό στα πόδια, με κυνηγετικό όπλο, του 39χρονου, ο οποίος είχε μεταβεί για κυνήγι, μαζί με τον 37χρονο αδερφό του. 
 Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, προηγήθηκε διαπληκτισμός του παθόντα και του αδερφού του, με τους δύο συλληφθέντες (αδέρφια ομοίως μεταξύ τους), για την επιλογή θέσης κυνηγιού (καρτεριού). Ο 39χρονος μάλιστα μεταφέρθηκε ακολούθως από τον αδερφό του σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι συλληφθέντες, δυνάμει των Ενταλμάτων προσωρινής κράτησης του κ. Ανακριτή Άμφισσας, οδηγήθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

  • Τραγικός θάνατος επιχειρηματία από την Αθήνα στην Αποστολιά Φωκίδας

Την 01-11-2015, στη 2η χ/θ από τη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Παύλιανης – Αποστολιάς Φωκίδας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του οχήματος.  
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.   
Ενεργείται προανάκριση, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος, από το Αστυνομικό Τμήμα Γραβιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: