Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Διανομή πορτοκαλιών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες από την ΠΕ Φωκίδας

10-12-2015

Η Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας στα πλαίσια της ενίσχυσης των ευάλωτα κοινωνικά ομάδων, παρέλαβε την  Τρίτη 08 Δεκεμβρίου 2015  ποσότητες πορτοκαλιών, που πληρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές εμπορίας και  διέθεσε  αποκλειστικά για τις ανάγκες των ωφελούμενων – μελών  της.
Η παραλαβή των προϊόντων από τις παραγωγικές οργανώσεις υλοποιείται υπό την εποπτεία  της  Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας  που διενεργεί τους απαιτούμενους ελέγχους.
Τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους, διατίθενται στους συμπράττοντες φορείς , Δήμο Δελφών , Δήμο Δωρίδας , Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ για τελική διανομή στους ωφελούμενους.
Η Π.Ε. στοχεύει στη διεύρυνση των ανωτέρω συνεργασιών με παραγωγικούς φορείς μέσω της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας , ώστε να εξασφαλίζει όλο και περισσότερα προϊόντα προς διανομή .
Οι ωφελούμενοι –πολίτες οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Δελφών
Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Δελφών, ως  Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης με Επικεφαλής Δικαιούχο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή πορτοκαλιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Δικαιούχοι και ωφελούμενοι διανομής, είναι οι ωφελούμενοι στο Ε.Π.   «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ».
 Για τους δικαιούχους – κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10/12/2015 και την Παρασκευή 11/12/2015, κατά τις ώρες 10:00 έως 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Άμφισσας.
Οι δικαιούχοι των Δημοτικών Ενοτήτων Ιτέας, Γαλαξιδίου, Δεσφίνας, Δελφών,  Γραβιάς, Παρνασσού και Καλλιέων  θα τα παραλάβουν από το προσωπικό «Βοήθεια στο Σπίτι».
Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα πορτοκαλιών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: