Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Από αύριο ο SPIDER-MAN στο «ΣΙΝΕ ΑΛΣΟΣ»


Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν ΤΡΙΤΗ –ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ 21-22 και 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 21:15

Τον Ιούλιο του 2012 ο Spider-Μan επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, τρισδιάστατος και με νέο πρόσωπο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς η οριστική αποχώρηση του Σαμ Ράιμι, ενορχηστρωτή των εξαιρετικά επιτυχημένων τριών προηγούμενων ταινιών του franchise, οδήγησε τους παραγωγούς στην απόφαση να επιστρέψουν εκ νέου στις ρίζες του θρυλικού comic της Marvel.
Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο πολλά υποσχόμενος Αμερικανός σκηνοθέτης Μαρκ Γουέμπ (500 Μέρες με τη Σάμερ), ενώ το κοστούμι του «ανθρώπου-αράχνη» θα φοράει πλέον ο εξαιρετικά ταλαντούχος καλιφορνέζος ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ («The Social Network», «Μη μ' Αφήσεις Ποτέ», «Boy A»). Οι φήμες κάνουν λόγο για την πιο σκοτεινή, όσο και ρεαλιστική ταινία της σειράς, κάτι που πιστοποιεί και η παρουσία του Lizard, o οποίος διαθέτει ένα από τα τραγικότερα backstories αναμεταξύ των κακών που παρέλασαν από το comic και τον οποίο υποδύεται εδώ ο Ρις Ίβανς («Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1ο»). Οι εκπρόσωποι της Marvel, πάντως, είναι τόσο πεπεισμένοι για την επιτυχία της ταινίας, που έχουν ήδη στα σκαριά το sequel!
Ο Πίτερ Πάρκερ είναι ένας συνεσταλμένος έφηβος με σοβαρά προβλήματα προσαρμογής στη σχολική του καθημερινότητα, αφού καθημερινά, αποτελεί το αντικείμενο χλευασμού ενός γεροδεμένου συμμαθητή του. Κρυφά ερωτευμένος με τη συμμαθήτριά του, Γκουέν Στέισι, κόρη του αρχηγού της αστυνομίας, ο Πίτερ θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όταν κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής εκδρομής στο μουσείο φυσικής ιστορίας, θα δεχτεί το δάγκωμα μιας ραδιενεργής αράχνης, η οποία σε χρόνο ρεκόρ θα μεταλλάξει το DNA του. Και, κάπου εδώ, ο διστακτικός Πίτερ θα παραχωρήσει τη θέση του στον...απίθανο Spider-Μan!

Δεν υπάρχουν σχόλια: