Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός στη Λαμία, οδηγούσε κλεμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο από την Άμφισσα

Ο δράστης είχε αφαιρέσει το όχημα από την πόλη της Άμφισσας και είχε τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να αποκρύψει την κλοπή.
Συνελήφθη, χθες Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 το μεσημέρι στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, ένας 26χρονος ημεδαπός ROMA, κάτοικος Λαμίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν ένα Ι.Χ. Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος, να κινείται στην πόλη της Λαμίας και το ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος είχε αφαιρέσει από το όχημα που οδηγούσε τον αριθμό πλαισίου και επιπλέον είχε τοποθετήσει σε αυτό πινακίδες κυκλοφορίας από άλλο Ι. Χ. Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, προέκυψε ότι ο 26χρονος είχε αφαιρέσει το Ι. Χ. Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, από την πόλη της Άμφισσας και ανήκει σε 65χρονη ημεδαπή, η οποία είχε δηλώσει την κλοπή του προ τετραημέρου. 
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το κλεμμένο όχημα και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας και ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: