Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος
Αντιστεκόμαστε τους φόρους, στα χαράτσια, στα ξεπουλήματα

Τις τελευταίες μέρες σε δεκάδες σπίτια στη περιοχή μας η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών. Χωρίς καμιά προειδοποίηση, χωρίς καμία έστω ενημέρωση, ο εργολάβος της ΔΕΗ κατέβασε τους διακόπτες ακόμα και σε νοικοκυριά που είχαν κάνει διακανονισμό, ακόμα και σε νοικοκυριά που πληρώνουν ένα ποσό από το λογαριασμό και μένει ένα μικρό υπόλοιπο.    
Γι’ αυτό το λόγο επισκεφθήκαμε στις 13/8/2012 τα γραφεία της ΔΕΗ στην Άμφισσα με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παν. Μέγκο και εκφράσαμε στην αρμόδια υπάλληλο της ΔΕΗ, την έντονη διαμαρτυρία  για τα παραπάνω φαινόμενα. Ζητήσαμε να πληροφορηθούμε για ποιο λόγο ξεκίνησε αυτή η τακτική και η απάντηση ήταν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι (πράγμα που διαψεύδεται από τα γεγονότα).
Φίλες και φίλοι,
Επειδή το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό πρώτης ανάγκης για όλους
Επειδή οι συμπολίτες μας που δεν εξοφλούν το λογαριασμό του ρεύματος δεν το κάνουν από συνήθεια ή από αδιαφορία, αλλά γιατί αδυνατούν οικονομικά να τα βγάλουν πέρα
Επειδή με την λαίλαπα των μέτρων της μνημονιακής κυβέρνησης όλο και περισσότεροι θα φτάνουμε στα όρια της φτώχειας.

Για άλλη μια φορά υπογραμμίζουμε:Διεκδικούμε ανυποχώρητα το δικαίωμά μας στο δημόσιο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος και είμαστε απέναντι σε κάθε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για όλους/ες τους συμπολίτες/σσες μας που δοκιμάζονται από τη κρίση.
Γνωρίζουμε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταθούμε ασπίδα προστασίας στη τελική δήμευση της περιουσίας μας συγχρόνως με την  απόλυτη πτώχευση που προωθεί η τρικολόρε κυβέρνηση για όλους μας… Στο δρόμο αυτό συμβαδίζει και η υπεράσπιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, η οποία ξεπουλιέται ώστε …η υποταγή μας και ο εξευτελισμός μας σαν λαός να γίνει τέλειος…
Καλούμε τους συμπολίτες/σσες μας να συντονίσουν τα βήματά τους με κάθε σχετική αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ, της εφορίας και οποιουδήποτε άλλου "χαρατσιού" μας επιβάλει η απολύτως μεροληπτική υπέρ των τραπεζών,  φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης, Ε.Ε και Δ.Ν.Τ.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!
Κανείς μόνος του στη κρίση!
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Τηλ. επικοινωνίας: 6977823890, 6973634750

Δεν υπάρχουν σχόλια: