Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Μήνυμα του Δημάρχου Δωρίδος προς τους επιτυχόντε​ς των Πανελληνίω​ν

Γιώργος Καπεντζώνης

Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί μαθητές
Η ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ αποτελεί στιγμή απολογισμού για χιλιάδες νέες και νέους που διεκδικούν τη θέση τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για αυτή την τόσο καθοριστική μέρα θα ήθελα να ευχηθώ πρώτα από όλα το καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας.
Σας συγχαίρω ανεξάρτητα από την επιτυχία και το αποτέλεσμα, σας συγχαίρω κυρίως για την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνατε εσείς και οι οικογένειές σας όλο το διάστημα της  προετοιμασίας, για τον κόπο και τον χρόνο που διαθέσατε, την επιμονή και την υπομονή σας, τη δύναμη να παλεύετε για έναν στόχο. Αυτό είναι και το σημαντικότερο εφόδιο για την περαιτέρω σταδιοδρομία σας.
Από σήμερα και πέρα ξεκινάει μια νέα σελίδα στη ζωή σας είτε συνεχίσετε τις σπουδές σας είτε βγείτε στην αγορά εργασίας. Δυστυχώς στην δεινή αυτή περίοδο για την χώρα μας, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες. Όμως γνωρίζω ότι με τα εφόδια που έχετε πάρει από τις οικογένειες και τους δασκάλους σας, και κυρίως με τις νέες γνώσεις και εμπειρίες που θα αποκτήσετε από εδώ και πέρα, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες και να δημιουργήσετε έναν δικαιότερο και καλύτερο κόσμο.
Ο Δήμαρχος Δωρίδος
Γιώργος Καπεντζώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: