Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Οι φωτιές και οι προσπάθειες κατάσβεσης σε όλη τη χώρα.

Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης
Συντονιστής Κινήματος Ανεξάρτητων Ελλήνων Στερεάς Ελλάδας
Κάθε καλοκαίρι γινόμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου πύρινης καταστροφής σε όλη την Ελλάδα και κάθε φορά ακούμε υποσχέσεις από την πολιτική ηγεσία για υλοποίηση προγραμμάτων στη κατεύθυνση της πρόληψης και της άμεσης αντιμετώπισης των καταστροφών.
Αντί αυτών, την επόμενη περίοδο πάλι πληθώρα ανεξέλεγκτων πυρκαγιών κατακαίγουν μεγάλες εκτάσεις βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των πυροσβεστών και των κατοίκων των περιοχών αυτών.
Τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες για τις τραγικές ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες δυσχεραίνουν σε μεγάλο βαθμό το έργο των ανδρών του Σώματος που καλούνται, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή, μέσα σε αντίξοες συνθήκες να υπερασπιστούν με αυτοθυσία ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και φυσικό περιβάλλον, καθώς και των εθελοντών, οι οποίοι, παραμερίζοντας τις δουλειές τους και τις υποχρεώσεις τους, βρίσκονται κοντά σε συνανθρώπους μας, που έχουν την ανάγκη τους.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναγνωρίζοντας την υπεράνθρωπη προσπάθεια τους, δηλώνουν ότι είναι κοντά τους, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους και τους ευχαριστούν από βάθος καρδιάς για το έργο που επιτελούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: