Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Έρευνα στρεφόμενη κατά συγκεκριμένου υπαλλήλου της ΠΕ Βοιωτίας, για τη διαπίστωση τέλεσης από μέρους του ποινικού αδικήματος της δωροδοκίας

23-10-2015


Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι : 

"Σήμερα (22/10/2015) και από ώρα 10.00΄ διεξάγεται από την Ελληνική Αστυνομία, έρευνα, στρεφόμενη κατά συγκεκριμένου υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, για τη διαπίστωση τέλεσης από μέρους του ποινικού αδικήματος της δωροδοκίας, το οποίο φέρεται να διέπραξε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του και για το συγκεκριμένο θέμα, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική προανάκριση.
Είναι αυτονόητο ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, από τη πρώτη στιγμή που κινήθηκε η σχετική διαδικασία συνέδραμε και συνδράμει τις αρμόδιες αρχές, στην εξακρίβωση τυχόν αδικήματος και των υπαιτίων του, παρέχοντας το οποιοδήποτε στοιχείο ζητηθεί, πράγμα που άλλωστε αποτελεί και υποχρέωσή της.
Αναμένουμε τα πρώτα πορίσματα και πράξεις των διωκτικών αρχών, προκειμένου να προβούμε σε τυχόν επιβαλλόμενες και οριζόμενες από το νόμο, ενέργειες, άμεσα και αποφασιστικά.
Η δήλωσή μας, από τη πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας για "μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς, καμία σκιά, όλα στο φως " αποτελεί απαράβατη αρχή. Σε αυτή τη βάση καλωσορίζουμε την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας και ευχαριστούμε τα στελέχη της, για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στον κοινό μας αγώνα.  "

Δεν υπάρχουν σχόλια: