Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ...

2/10/2015

Απορίας άξιον αποτελεί η χρονική στιγμή που επέλεξε η θεματική Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα. Μαρία Ανδρεοπούλου να εγκρίνει την από 23-06-2015 τεχνική περιγραφή της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δελφών και να προβεί στην 23206/22-09-2015 Ανάθεση υπηρεσίας « Καθαρισμός ακτών» στις Δημοτικές Ενότητες Γαλαξιδίου και Ιτέας (Καλαφάτη, Άγιοι Πάντες , Μαϊάμι, Τροκαντερό) , με ανάδοχο που θα δαπανήσει περισσότερα χρήματα για τα καύσιμα  για να έλθει από την Κατερίνη Νομού Πιερίας και να καθαρίσει τις ακτές μας ετεροχρονισμένα .
        Οι απορίες των συμπολιτών μας είναι πολλές αλλά ακόμη περισσότερες οι δικές μας των Κιρραίων , που για μία ακόμη φορά αισθανόμαστε ριγμένοι ΚΑΙ παραγκωνισμένοι, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται οι δικές μας ακτές στο  σχεδιασμό και προγραμματισμό της δημοτικής αρχής και της Αντιδημάρχου κας Μ. Ανδρεοπούλου . Οι ακτές της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας είναι πολυσύχναστες , δημοφιλής προορισμός για τους λουόμενους τους καλοκαιρινούς μήνες  και οι οπτικοί δημοτικοί ορίζοντες ….περιορίζονται έως και την περιοχή « Μαϊάμι»Ιτέας.
     Τι πρέπει επιτέλους να πράξουμε για να συμπεριληφθούμε κι εμείς ως Δημότες του Δήμου Δελφών , που κατοικούμε ανατολικότερα της Ιτέας , στην Κίρρα ;  

                                              Γεωργία Καπαρέλη- Καπούρου
                                                Τοπικός Σύμβουλος Κίρρας


Δεν υπάρχουν σχόλια: