Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

19-10-2015


«Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές»
Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Γαλαξειδίου,
την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015
και ώρα 09:30 π.μ.



Η Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε.- Α.Α.Ε.Ο.Τ.Α. στα πλαίσια του προγράμματος «προσέγγισης LEADER», Άξονας 4 μέτρο 421 του ΠΑΑ 2007-2013, συμμετέχει με άλλες 20 Αναπτυξιακές Εταιρείες, στο εταιρικό σχήμα του διατοπικού σχεδίου συνεργασίας με τίτλο:
«Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές».
Η συνεργασία αυτή αποβλέπει στην ανάδειξη των εκλεκτών γεύσεων με αναγνωρισμένα, πιστοποιημένα και εκλεκτά προϊόντα από την κάθε περιοχή των εταίρων, με σκοπό την ανάδειξη της γαστρονομικής παράδοσης, προς όφελος της αγροτικής οικονομίας και του τουρισμού.
Για το σκοπό αυτό προσκαλεί τον κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Γαλαξειδίου.

                                       

Πρόγραμμα «προσέγγισης LEADER»
Άξονας 4 Μέτρο 421 ΠΑΑ 2007-2013
ΔΙΑΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
«Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές»
                                       
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

09:30- 10:00: Προσέλευση ενδιαφερομένων- Εγγραφές

10:00- 10:15: Καλωσόρισμα-Ενημέρωση για το Διατοπικό Σχέδιο Συνεργασίας «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» από τον κ. Χρήστο Γάτο, Γεν. Διευθυντή της ΑΝ.ΦΩ.Α.Ε. & Συντονιστή Τοπικού Προγράμματος LEADER 2007-2013.

10:15-11:15:  Παρασκευή τοπικών παραδοσιακών συνταγών με
                      βιολογικά προϊόντα από τον κ. Νικόλαο Σαράντο,
                      κορυφαίο Έλληνα Αρχιμάγειρα, ιδρυτή και επίτιμο Πρόεδρο της 
                      Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

11:15- 11:30: Διάλειμμα-καφές.

11:30 -12:30: Παρασκευή τοπικών παραδοσιακών συνταγών με
                      βιολογικά προϊόντα από τον κ. Ελευθέριο
                      Μπαϊράμη, Καθηγητή της Σχολής Τουριστικής
                      Εκπαίδευσης Γαλαξειδίου και μέλος της Λέσχης
                      Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

12:30- 13:30: Επίδειξη-παρουσίαση τοπικών συνταγών από
                      συμμετέχοντες.

13:30-14:15:  Γευσιγνωσία παρασκευασμένων συνταγών.


Παρακαλούμε, λόγω των περιορισμένων θέσεων στους χώρους επίδειξης της Σχολής, για τις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και για την κράτηση των θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Ιωάννα Θεοχαροπούλου, τηλ. 2265079281 ή στο anfokiki@hol.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια: