Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΤΕΑΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 39ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ, ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ...

2/10/2015 

Προηγήθηκε διαπληκτισμός του παθόντα και του αδερφού του, με δύο άλλους ημεδαπούς, για την επιλογή θέσης κυνηγιού (καρτεριού)Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, διεξάγεται έρευνα μετά από τραυματισμό στα πόδια, με κυνηγετικό όπλο, 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος 30 Σεπτεμβρίου 2015 είχε μεταβεί για κυνήγι, μαζί με τον 37χρονο αδερφό του, σε δασική περιοχή της Φωκίδας. 

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των ανωτέρω και δύο ημεδαπών, επίσης κυνηγών, ηλικίας 56 και 58 ετών (αδέρφια ομοίως μεταξύ τους), για την επιλογή θέσης κυνηγιού (καρτεριού).

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι (56χρονος και 58χρονος) τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε από τον αδερφό του σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.


Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο, για την διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό, διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: